Deventer Yves & Guillaume,
uw specialisten in keukens, toiletten en badkamers

Bent u op zoek naar een ervaren loodgieter met een uitgebreide expertise? Dan zit u goed bij Deventer Yves & Guillaume! Wij zijn gelegen op de Rue de la Durenne 13 in Saint-Sauveur, maar zijn actief in de provincie Henegouwen en in Ronse (Oost-Vlaanderen).

Volledige installaties, renovaties of herstellingen: wij weten raad met elke loodgietersklus in uw keuken, badkamer en toilet. Om u een kwalitatieve afwerking te garanderen, werken we uitsluitend met hoogwaardige producten van bekende werken, zoals Neptune, Van Marcke, Sterck en meer.

We installeren of renoveren uw badkamer van vloer tot plafond voor een uitstekend resultaat dat aan uw verwachtingen voldoet. U kunt ook rekenen op onze expertise voor uw kranen, toiletten en waterpompen.

Bovendien staan we in voor de installatie van uw waterverwarmingssysteem voor een ideale temperatuur en doorstroming. Denk bijvoorbeeld aan:

  • waterverwarmers
  • fornuizen
  • Bulex
  • boilers

Te veel kalk in uw water? Wij zijn eveneens uw specialist voor waterverzachting. Zeg kalkproblemen voorgoed vaarwel!

Vraag snel een gratis offerte aan en laat uw werken over aan de specialisten van Deventer Yves & Guillaume. Heeft u vragen over onze diensten? Aarzel dan niet om ons via mail te contacteren op yvesdeventer@gmail.com of guillaume.deventer@gmail.com of telefonisch via 0474 65 04 21 en 0497 25 26 57.

Contacteer ons