Guillaume Deventer,
uw elektricien in Henegouwen en Oost-Vlaanderen

Heeft u een betrouwbare en ervaren elektricien nodig? Guillaume Deventer kan terugblikken op meer dan 10 jaar ervaring en staat tot uw dienst voor algemene elektriciteitswerken. Wij zijn gelegen op de Rue de la Durenne 13 in Saint-Sauveur, maar helpen u graag verder in de hele provincie Henegouwen en in Ronse (Oost-Vlaanderen). Wij bieden een efficiënte, persoonlijke service voor alle klanten.

Heeft u problemen met uw verlichting of andere elektronica, zoals een kortsluiting? Dan komen wij graag bij u langs voor hulp of reparaties. Wij vinden het belangrijk om zo snel mogelijk ter plekke te zijn. Wij voeren diverse elektrische renovaties en herstellingen uit en geven u advies over de vereisten voor uw woning. Ook voor een elektrische keuring, waarbij uw installatie grondig geanalyseerd wordt, kunt u bij ons terecht.

icoon-alarm

Als specialisten in alarminstallatie kunt u op ons rekenen voor advies en oplossingen om uw woning doeltreffend te beveiligen.

icoon-verlichting

Ook aan de verlichting moet voldoende aandacht besteed worden. Wij verzorgen alles van onderhoud tot een volledige renovatie van uw installatie. Doe daarom een beroep op onze knowhow voor verlichting binnenshuis en buitenshuis.

icoon-tuin

Wij bieden eveneens onderhoudsdiensten voor tuinmeubelen, zodat u in alle rust van mooie zomerse dagen kunt genieten.

Voor meer informatie over onze diensten of om een offerte aan te vragen, kunt u ons telefonisch op 0497 25 26 57
of via mail op guillaume.deventer@gmail.com bereiken. Wij staan voor u klaar.

Contacteer ons